Spring naar inhoud

Sociale Markt op 7 maart 2015

De Cliëntenraad heeft samen met vele andere instanties op de sociale markt gestaan in de “oude” basisschool D’n Overkant.
Het platform minima en Maatschappelijk werk is hoog nodig en tijdens deze sociale markt waren we allemaal bereikbaar en kon er informatie gegeven worden over wat de Cliëntenraad doet. Maar daarnaast ook de andere organisatie. O.a. waren EVA, de Appelkring, Voedselbank, het werkplein, KBO en nog vele andere organisaties aanwezig.

Ongeveer 100 bezoekers hebben de markt weten te vinden. We kunnen spreken van een geslaagde markt. Welke ons inziens zeker een vervolg mag hebben. Hopen dat we mensen op weg hebben geholpen in de wirwar van nieuwe regels en wetgevingen.

Naast de sociale markt zijn we de rest van het jaar ook te bereiken. Zie daarvoor de contact gegevens op de website.